Обираємо підсумок правильно – поради експерта

Підсумок – це частина тактичного екіпірування, яка призначена для зберігання й транспортування запасних частин, магазинів, гранат та іншого спорядження, яке використовується військовими, спецпризначенцями та страйкболістами. Це зручний елемент тактичного спорядження, який є обов’язковим в переліку екіпіровки військових.

Переважно всі підсумки оснащенні кріпленнями з системою Molle, що дозволяє надійно їх кріпити до іншого спорядження, необхідного для розв’язання бойових задач. Підсумки представлені в Strikeshop вироблені з міцних синтетичних тканин. Залежно від задач, вони мають різний візуальний вигляд та розмір, що відповідають їх призначенню.

Який підсумок краще обрати?

Перш ніж купити підсумки, варто навчитися відрізняти їх за конструктивними особливостями й типом кріплення.

  • Відкриті або штурмові – це моделі, які не мають верхньої частини. Найчастіше такі підсумки використовуються для магазинів, що дозволяє швидко й без перешкод здійснювати перезаряджання. Як фіксатор в таких підсумках використовуються еластичні вставки. Вони дозволяють надійно фіксувати об’єкт в середині конструкції.
  • Закриті – підсумки, які мають клапани, застібки та кліпси, що дозволяють фіксувати потрібний об’єкт й запобігати потраплянню зайвих елементів в середину (дощ, пил).

Обирати підсумки важливо так, щоб система кріплення була сумісною з системою на екіпіровці. Нині, найпоширенішим варіантом є система Molle, що практично витіснила інші варіанти.

Підсумки, які мають бути в екіпіровці бійця

Підсумок важливо обирати не лише за якісними характеристиками, а й за його призначенням, оскільки кожна модель має свої особливості та форму. Мінімальним набором військовослужбовця має бути:

  • підсумок магазинний – це конструкція, яка дозволить переносити магазини та мати їх у вільному доступі в необхідний момент. Вони можуть бути одинарними, подвійними та потрійними й кріпитися до розвантажувальної системи,
  • гранатний – за конструкцією такі підсумки дозволяють переміщувати на собі «дрібну артилерію» - гранати. Кріпиться такий підсумок на варбелт, ремінь та бронежилет,
  • медичний – підсумок невеличкого розміру, який вміщує в себе медичні препарати необхідні для надання первинної медичної допомоги при пораненні чи травмі. Окремо варто виділити підсумки для турнікету (бажано 2, бо важко передбачити скільки поранень з кровотечею отримаєш),
  • утилітарний – призначений для перенесення різних особистих речей, канцелярських виробів чи сухого пайку,
  • адміністративний – підсумок невеликого розміру призначений для особистих речей: телефонів, карт та документів.

Цей перелік є основним, та якщо є бажання, його можна доповнювати підсумками для навігаторів, планшетів, цигарок та інших інструментів й деталей, які використовуються в процесі виконання бойових задач.

Де придбати підсумки для військових

Обрати необхідний варіант серед широкого асортименту підсумків можна в мережі магазинів Strikeshop представлених у Львові, Дніпрі, Києві, Коломиї та Івано-Франківську. В магазині можна знайти не лише всі необхідні варіанти, а й підібрати їх по таким характеристикам, як: колір, виробник, ціна. Швидка форма замовлення та можливість вибору зручної форми оплати товару, дозволить зробити покупку швидкою та в задоволення. Економія коштів та власного часу на пошуки необхідного товару, вам точно гарантовані.

Пам’ятайте, що правильний підхід до покупки, особливо військового спорядження, це не лише економія коштів, а й власних фізичних ресурсів. А найголовніше – забезпечення комфортного пересування бійця та його безпеки.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.