Як вибрати відповідний змішувач для біде?

Основними елементами сучасних санвузлів сьогодні є не лише унітаз, ванна, душ та раковина, а й біде. Йдеться про спеціальний пристрій, що спрощує підтримку інтимної гігієни. Для забезпечення можливості контролю температури й напору потоку води додатково будуть потрібні змішувачі Паффоні для біде, до вибору яких потрібно підходити максимально відповідально.

Як вибрати відповідний змішувач для біде?

Відмінні риси змішувача для біде

Під змішувачем на біде мають на увазі кран, який дозволяє підмитися після походу в туалет. Він необхідний для змішування гарячої та холодної води, внаслідок чого вдається налаштувати потрібну температуру. Завдяки своїй спеціальній формі виріб полегшує проведення гігієнічних процедур.

Зовнішньо цей змішувач схожий зі стандартним краном для умивальника, при цьому для нього характерний ряд конструктивних особливостей у вигляді:

  • Аератора.
  • Плавного виміру температури води.
  • Невеликих розмірів.
  • Вузького струменя води.
  • М'якого потоку.

Саме ці відмінності дозволяють використовувати вищеописаний змішувач для комфортного проведення гігієнічних процедур.

Специфіка вибору змішувача для біде

Щоб вибрати відповідний змішувач для біде й не пошкодувати про свій вибір, необхідно враховувати різні фактори та критерії:

  • Спосіб встановлення. Змішувач можна встановити у спеціальний отвір на біде, а також на стіну поруч із ним. У другому випадку основні елементи пристрою будуть приховані за стіною.
  • Термостат та інші додаткові функції. Термостат з упевненістю можна назвати зручним доповненням, яке дозволяє один раз налаштувати відповідну температуру та натиск струменя, після чого вам не доведеться щоразу робити це. У результаті ви більше не зіткнетеся з небажаними перепадами температури.
  • Матеріал. Найбільш довговічними моделями є латунні, бронзові та з нержавіючої сталі. Щоб виріб мав презентабельний зовнішній вигляд, найчастіше зверху його покривають хромовим або хромонікелевим покриттям.

Як вибрати відповідний змішувач для біде?

Не забувайте про те, що для біде необхідний спеціальний змішувач - звичайний виріб для крана в даному випадку не підійде, оскільки у таких моделей здебільшого відсутній аератор, що змінює напрямок струменя.

Оформити замовлення на купівлю змішувачів для біде та ознайомитись з широким асортиментом моделей від бренду Паффоні та інших виробників ви зможете в інтернет-магазині «Паффоні Сторе». В наявності винятково оригінальна продукція, яка супроводжується довгостроковою гарантією. Для консультації та отримання відповідей на запитання, що вас цікавлять, завжди можна звернутися до менеджерів за вказаними на сайті телефонами.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.